Monday, April 08, 2013

ECCO MIND - Cadou 15% la colectia aniversara


ECCO MIND sarbatoreste 50 de ani ECCO! Te invitam la petrecerea ECCO MIND Aniversara sambata, 6 aprilie 2013.
Cu acest prilej fiecare client primeste un cadou din partea ECCO 15% Reducere la colectia Aniversara ECCO MIND doar in 6 aprilie 2013.
Pantoful MIND creat special pentru Aniversarea de 50 ani, o combinatie dintre cele mai bine vandute stiluri de pantofi din istoria ECCO.
Ecco-Shoes.ro
 Pantoful Mind pentru dame ofera confort , stil si siguranta. Confectionati din piele nubuc de camila, super moale, cu cusaturi de mocasin. Pantofii sunt  prevazuti  cu siret colorat , iar in cutie exista inca o pereche de sireturi de schimb, de culoare neutra. In acesti pantofi te vei simti deosebita, fiind creati speciali  pentru Aniversarea ECCO. 
Mind pentru barbati, confectionati  din  piele nubuc de camila, moale. Talpa pantofilor este injectata din poliuretan , usoara si flexibila. Disponibil in culorile aniversare ECCO –negru, albastru si maro. Acesti pantofi iti ofera confortul maxim si stil.
Pantofii Mind sunt perfecti  atat pentru baieti, cat si pentru fete. Disponibili in diferite culori, confectionati din piele nubuc de camila. Talpa colorata in contrast cu pielea reda un aspect luminos si vesel. In acesti pantofi  copii se vor simti confortabili, usori si plini de energie.
MIND pantoful ideal pentru fiecare !

0 comentarii: